dimarts, 15 de desembre del 2015

Dades 15 de desembre de 2015

El dia ha estat en general tranquil, amb intervals de núvols prims al matí que a la tarda s'han fet més espessos i extensos, acompanyant a un front molt poc actiu que no ha portat cap mena de conseqüència. Independentment de tot això hi ha hagut boires a ponent tot el dia, i matinals en d'altres indrets enclotats de l'interior. La situació pels propers dies no canvia gaire i continuaran passant bandes de núvols prims, que no portaran precipitacions i tot plegat amb entrada d'una massa d'aire més càlida que ens afectarà de forma plena. De cara al cap de setmana sembla que l'anticicló s'instal·la més damunt nostre, amb cels completament serens i més boires a l'interior, amb temperatures que en general seran bastant més altes del que seria habitual per l'època.

Les màximes d'avui han pujat i s'han mogut entre els 11 i 16ºC, amb mínimes entre els -1 i 5ºC, i marcada inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat de mestral molt fluix.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima:   1,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,1ºC
T. Mínima:    1,4ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    12,8ºC
T. Mínima:     -0,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,0ºC
T. Mínima:       5,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,5ºC
T. Mínima:      -0,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     12,2ºC
T. Mínima:       3.1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     11,6ºC
T. Mínima:      -1,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,9ºC
T. Mínima:      2,6ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boirina i rosada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada