diumenge, 20 de desembre del 2015

Dades 20 de desembre de 2015

El dia ha estat completament dominat per les boires i núvols baixos que han afectat tot el centre i est del país, deixant lliures la zona de ponent i el Pirineu occidental on el cel s'ha presentat parcialment tapat de núvols prims. A grans trets no hi ha massa canvis respecte dies enrere, però el gir del vent a llevant ha permès l'entrada d'una massa d'aire molt humida del mar que ha provocat tots aquests núvols. La propera nit es tornarà a espessir la boira i demà tornarem a tenir boires i núvols baixos a molts indrets, amb temperatures fresques en aquestes zones i amb sol combinat amb núvols prims i més bonança a la resta. Ara per ara no es preveuen canvis, per la qual cosa bona part de la setmana continuarà amb temps molt tranquil, boires a l'interior i temperatures que, si bé es mantindran més altes de l'habitual, baixaran de forma lleugera els propers dies.

Les màximes han baixat clarament, i s'han situat entre els 7 i 10ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i 7ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat molt dolenta i el vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  6,9ºC
T. Mínima:   3,7ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  7,1ºC
T. Mínima:   2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    7,1ºC
T. Mínima:     0,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      7,3ºC
T. Mínima:       3,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     10,1ºC
T. Mínima:       7,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     10,3ºC
T. Mínima:       4,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     10,1ºC
T. Mínima:       3,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     7,2ºC
T. Mínima:      5,9ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada