dimecres, 23 de desembre del 2015

Dades 23 de desembre de 2015

La jornada ha estat molt semblant a la d'ahir, amb boires matinals extenses i que han estat persistents a ponent, i sol amb alguns núvols prims més abundants a la tarda a la resta. La situació ara per ara no canvia, i continuarem amb la mateixa tònica uns quants dies més. La propera nit es tornaran a espessir i estendre les boires per bona part de l'interior, i per altra banda es formaran bancs de núvols baixos prop del litoral. Demà tindrem sol, amb alguns núvols prims a zones altes, núvols baixos a l'est sobretot al matí i boires persistents a ponent amb temperatures suaus sobretot de dia, una jornada més més altes de l'habitual. No es preveuen canvis en tot el que queda de setmana, i ja difícilment en aquest any 2015. 

Les temperatures màximes s'han situat entre els 9 i 13ºC, i les mínimes entre els 0 i 5ºC, amb certa inversió tèrmica a la matinada. La visibilitat ha estat dolenta al matí amb humitat elevada, i bona a la tarda amb menor humitat, i el vent ha bufat fluix i de direcció molt variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  12,7ºC
T. Mínima:    4,3ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima:    0,2ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   11,6ºC
T. Mínima:     0,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     12,0ºC
T. Mínima:       4,8ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     13,8ºC
T. Mínima:        3,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       8,8ºC
T. Mínima:        3,8ºC
Precipitació:     0,1mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     12,4ºC
T. Mínima:       0,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    11,8ºC
T. Mínima:       5.4ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada