diumenge, 27 de desembre del 2015

Dades 27 de desembre de 2015

Avui hem tingut un dia de cel ben serè, en que pràcticament no s'ha vist ni un núvol, i amb boires que un dia més han persistit a ponent, per bé que avui l'àrea afectada era menor que en jornades anteriors. De moment tot continua igual i la propera nit es formaran més boires en punts baixos de les comarques de ponent. Demà el temps comença a canviar amb un augment dels núvols degut a l'acostament d'un front atlàntic que arriba entre demà a la nit i dimarts al matí, amb algunes pluges febles i una baixada de temperatures que serà notable sobretot a zones mitges i altes que aquests dies no s'han vist afectats per la boira, el vent girarà a mestral i les boires de ponent s'aniran desfent. A mitjans de setmana arriba un altre front similar, i un altre a finals de setmana que potser seria una mica més actiu. De tota manera, no s'esperen ni freds intensos ni pluges abundants.

Les màximes s'han mogut entre els 16 i 18ºC, i les mínimes entre els -3 i 8ºC, amb forta inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat molt bona i el vent ha bufat molt fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,3ºC
T. Mínima:    2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 16,2ºC
T. Mínima:    4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   17,8ºC
T. Mínima:     1,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,6ºC
T. Mínima:       8,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,6ºC
T. Mínima:      -1,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      16,0ºC
T. Mínima:        1,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     17,2ºC
T. Mínima:      -3,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    16,9ºC
T. Mínima:       5,3ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada