dimecres, 9 de desembre del 2015

Dades 9 de desembre de 2015

Avui hem tingut un dia de temps absolutament anticiclònic, amb domini del sol arreu i boires persistents a ponent i interior, a més de força extenses. La situació, un cop s'ha allunyat del tot l'embossament d'aire fred que ens ha afectat els darrers dies, està dominada per un potent anticicló que afecta tot el sud del continent, amb estabilitat molt marcada que provocarà de nou sol i boires a l'interior,  de nit més espesses i extenses i demà de nou podran tornar a ser persistents. Les temperatures seran molt suaus als llocs amb sol, mentre que a les zones afectades per la boira seran més fredes, amb ambient molt humit. De moment continuem sense cap perspectiva de canvis de temps ni a curt ni mig termini.

Les temperatures han baixat sobretot als llocs afectats per la boira, amb màximes entre els 9 i 16ºC i mínimes entre els 4 i 6ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  8,5ºC
T. Mínima:   4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  14,0ºC
T. Mínima:    5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    13,9ºC
T. Mínima:      4,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,2ºC
T. Mínima:       5,3ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,2ºC
T. Mínima:       4,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    10,0ºC
T. Mínima:      6,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     9,4ºC
T. Mínima:      4,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     9,3ºC
T. Mínima:      5,6ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada