dimecres, 16 de desembre del 2015

Dades 16 de desembre de 2015

Avui hem tingut un altre dia caracteritzat per intervals de núvols alts i mitjos, força abundants al pas de diferents fronts atlàntics molt poc actius i que no han deixat precipitacions. La propera nit continuarem amb cel mig ennuvolat i les mínimes tornaran a ser suaus, sense glaçades. Demà el dia serà semblant al d'avui, amb estones de núvols prims abundants i estones amb més clarianes, amb vent fluix i temperatures una mica més altes. Els propers dies tot continua igual, i tant sols com a novetat destacar l'entrada d'una massa d'aire càlida a tots els nivells, amb temperatures que pujaran força més i que assoliran valors clarament per sobre dels habituals, amb màximes properes o per sobre els 20ºC a molts llocs. A més llarg termini no es veuen canvis de temps que puguin portar pluges o fred.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 13 i 20ºC, i les mínimes entre els 1 i 7ºC,i amb inversió tèrmica forta de matinada. La visibilitat ha estat bona, la humitat moderada i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,6ºC
T. Mínima:   2,9ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  17,8ºC
T. Mínima:    5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    18,9ºC
T. Mínima:      2,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,0ºC
T. Mínima:       6,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,2ºC
T. Mínima:       2,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     13,6ºC
T. Mínima:       4,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     14,0ºC
T. Mínima:       0,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    14,2ºC
T. Mínima:      4,3ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada