diumenge, 6 de desembre del 2015

Dades 6 de desembre de 2015

La jornada d'avui ha estat dominada pels núvols baixos que han estat presents durant tot el dia a bona part del país, excepte a zones altes del Pirineu, i que fins i tot han deixat algun petit ruixat al litoral sud. A grans trets tot continua igual, amb un anticicló que ens afecta plenament, però la presència d'un petit embossament d'aire fred en alçada juntament amb l'entrada de vents humits de llevant fan que els núvols segueixin presents. La propera nit seguirà el cel tapat amb algunes boires, i de nou no es descarta alguna feble precipitació prop del litoral, les temperatures nocturnes no seran gens fredes i no hi haurà gelades tret de les zones més altes del Pirineu. Demà tindrem un nou dia ennuvolat, amb mala visibilitat, vents fluixos i temperatures que no seran fredes, i bona part de la setmana continuarà el temps mig ennuvolat sobretot cap a l'est del país, i amb temperatures molt suaus.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 10 i 14ºC, amb mínimes entre els 2 i 6ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta i el vent ha bufat fluix de direcció sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima:   3,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  13,1ºC
T. Mínima:    3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    13,6ºC
T. Mínima:      2,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,0ºC
T. Mínima:       5,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     13,6ºC
T. Mínima:       5,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    14,1ºC
T. Mínima:      2,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    16,5ºC
T. Mínima:      1,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     12,1ºC
T. Mínima:      6,0ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats:boira durant la nit, rosada de matinada i boirina durant el dia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada