divendres, 4 de desembre del 2015

Dades 4 de desembre de 2015

Avui hem tornat a tenir un dia estable i tranquil, amb moltes boires matinals a punts de ponent i del prelitoral, boires que s'han desfet abans de migdia i sol a la resta. A partir de mig matí, per altra banda, han començat a entrar bandes de núvols alts i mitjos que acompanyaven a un front fred que ens afectarà demà, i que a la tarda s'han fet més abundants. Demà tindrem un dia més ennuvolat i fins i tot podrien caure pluges febles sobretot al matí i fins a migdia, amb més clarianes de cara a la tarda. Les temperatures demà seran molt suaus, amb molt poques glaçades de nit i temperatures agradables de dia. En dies posteriors, un cop aquest front s'allunyi, l'anticicló ens tornarà a ocupar amb força i tornaran el sol i les boires a ponent. Una jornada més, seguim sense perspectives de canvis de temps a la vista.

Les temperatures màximes del dia han anat entre els 10 i 18ºC, i les mínimes entre els -2 i 5ºC, amb inversió tèrmica a primera hora. La visibilitat ha estat més aviat dolenta, el vent ha bufat fluix i de direcció, i la humitat ha estat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima:   1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  14,6ºC
T. Mínima:    1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    17,6ºC
T. Mínima:     -0,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,6ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,7ºC
T. Mínima:       1,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    11,7ºC
T. Mínima:      2,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    10,7ºC
T. Mínima:     -2,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     12,2ºC
T. Mínima:      4,4ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: gebre a terra, boirina, parheli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada