dissabte, 26 de desembre del 2015

Dades 26 de desembre de 2015

La jornada ha estat dominada pel cel ben serè, tant sols amb algun núvol prim molt poc important, i boires que s'han mantingut espesses i persistents tot el dia a ponent. Ara per ara no hi ha canvis i s'espera continuació del temps anticiclònic. La propera nit un cop més es formaran més boires, i el cel es mantindrà serè a cotes mitges i altes amb temperatures suaus, mentre que a les zones baixes les temperatures seran ben fredes amb gelades. Demà no hi haurà gaire variacions, tot i que el gir dels vents a llevant podria portar núvols baixos sobretot a partir de la tarda i vespre, mentre que dilluns tindríem un dia més ennuvolat pel pas d'un front poc actiu que arribaria entre dilluns i dimarts. A més llarg termini es veu l'arribada d'una important entrada d'aire fred a la part oriental del continent, però que difícilment ens arribi a la nostra zona. Per tant, ara per ara sense massa novetats en forma de temperatures baixes o precipitacions.

Les màximes d'avui han estat suaus sobretot als llocs més alts, amb valors entre els 12 i 16ºC, i mínimes molt irregulars, entre ells -3 i els 7ºC i una forta inversió tèrmica. La visibilitat ha estat molt bona, la humitat baixa i el vent ha bufat molt fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,4ºC
T. Mínima:    3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 15,5ºC
T. Mínima:    4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   16,3ºC
T. Mínima:     0.8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,7ºC
T. Mínima:       6,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,1ºC
T. Mínima:       1,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      12,4ºC
T. Mínima:       -0,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     13,3ºC
T. Mínima:      -2,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    14,6ºC
T. Mínima:       6,9ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boira a la nit, rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada