dissabte, 19 de desembre del 2015

Dades 19 de desembre de 2015

Avui hem tingut una jornada de temps molt estable, amb sol i alguns núvols prims molt poc importants, i no ens han afectat ni les boires de ponent ni els núvols baixos que s'han format prop del litoral. La propera nit tornarem a tenir temperatures ben poc fredes, i entraran núvols prims degut al pas de l'enèssim front atlàntic que, com els anteriors, no ens portarà pluja. Demà les màximes seran un dia més molt suaus, i com a petita novetat esmentar que demà al vespre el vent gira a llevant, la humitat augmentarà i podríem tenir núvols baixos i boires, sense més conseqüències. De cara a la propera setmana, el temps continuaria ben estable i tranquil i les temperatures, tot i ser encara suaus, no serien tant exageradament altes com les que hem tingut aquests darrers dies. I sense perspectives de canvis de temps a curt o mig termini.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 15 i 18ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 1 i 9ºC i una forta inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima:    5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  16,4ºC
T. Mínima:    5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    18,4ºC
T. Mínima:      3,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,4ºC
T. Mínima:       9,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,2ºC
T. Mínima:       1,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     17,5ºC
T. Mínima:       5,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     17,6ºC
T. Mínima:       0,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    16,3ºC
T. Mínima:      7,3ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada