dimarts, 22 de desembre del 2015

Dades 22 de desembre de 2015

El dia ha començat amb boires extenses per l'interior, que ràpidament s'han anat desfent i quedant un cel ben clar, tret de les que hi havia a ponent,que no s'han arribat a fondre del tot. A la resta del país ha dominat un cel serè amb alguns núvols prims molt poc importants. La propera nit es tornaran a formar moltes boires, i de cara a demà tindrem alguns núvols prims degut al pas d'una nova cua de front molt feble i que no portarà precipitacions. Independentment, es formaran bancs de núvols baixos cap al litoral que s'aniran estenent cap a l'interior, ja que el vent girarà a llevant, i les temperatures no variaran massa. En dies posteriors no es veuen massa canvis, i continuarà el temps estable amb boires a l'interior i amb temperatures força més altes del que és habitual.

Les màximes d'avui han pujat respecte ahir, amb valors entre els 12 i 16ºC, mentre que les mínimes han baixat i s'han mogut entre els -2 i 5ºC. A primera hora del dia teníem molta humitat i mala visibilitat, mentre que a partir de mig matí ha baixat la humitat i ha millorat la visibilitat, amb vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  12,1ºC
T. Mínima:    4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima:   -1,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   13,8ºC
T. Mínima:    -1,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,3ºC
T. Mínima:       3,6ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,4ºC
T. Mínima:        0,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      13,7ºC
T. Mínima:        5,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     12,2ºC
T. Mínima:       5,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    13,4ºC
T. Mínima:       5.3ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada