dimarts, 29 de desembre del 2015

Dades 29 de desembre de 2015

La jornada ha començat amb alguns núvols, restes del front que ha passat durant la nit i que no ha deixat pluges. El matí ha estat assolellat, mentre que a migdia ha arribat una franja de núvols alts que ha tapat el cel. A la tarda s'ha format núvols baixos i boira alta,que era espessa a cotes a partir d'una 750 metres. Aquesta nit podria continuar la boira, amb temperatures que no seran massa fredes i ventet de mestral. Demà tindrem núvols i clarianes, amb bona visibilitat i vent fluix,mentre que de cara a dijous arriba un nou front molt poc actiu, amb força núvols i algun plugim feble. Un nou front una mica més actiu arriba dissabte, però en qualsevol cas no s'esperen canvis de temps importants que puguin portar pluges importants o freds d'hivern, almenys en 10-15 dies pel cap baix.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 11 i 17ºC, i les mínimes entre els 4 i 7ºC, amb humitat moderada, visibilitat bona al matí i dolenta a la tarda, i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,7ºC
T. Mínima:    4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima:    4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   13,3ºC
T. Mínima:     5,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,6ºC
T. Mínima:       6,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,8ºC
T. Mínima:       4,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      12,0ºC
T. Mínima:        6,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     13,3ºC
T. Mínima:       3,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    11,4ºC
T. Mínima:       7,6ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada