diumenge, 6 de desembre del 2015

Fotografies de la setmana (30 de novembre al 6 de desembre de 2015)

Dilluns 30 de novembre:  una de les poques herbes que floreix a l'hivern al nostre país és la ravenissa blanca (Diplotaxis erucoides), típica de vores de camps de conreu:
Dimarts 1 de desembre:  el temps va ser absolutament estable, pràcticament sense núvols i amb bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:
Dimecres 2 de desembre:  va continuar el temps estable i amb domini del sòl, tot i algunes bandes de núvols alts que van aparèixer a la tarda:
Dijous 3 de desembre:  el temps va tornar a ser molt estable. amb domini del sol tot el dia i amb bona visibilitat. Imatge a la tarda des de Calaf mirant a Aleny:
Divendres 4 de desembre:  sense canvis en el temps, per tant amb estabilitat i domini del sol tot i que a la tarda van entrar bandes de núvols prims que precedien l'arribada d'un front per la nit i matinada:
Dissabte 5 de desembre:  jornada dominada pels núvols i fins i tot alguna pluja feble al matí, i amb més clarianes a la tarda tot i alguns núvols.Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:
Diumenge 6 de desembre:  el dia ha estat dominat pels núvols baixos i la mala visibilitat tot i algunes clarianes. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada