dijous, 10 de desembre del 2015

Dades 10 de desembre de 2015

El dia d'avui ha estat molt semblant a ahir a grans trets, amb estabilitat, sol i boires. Avui aquestes s'han presentat a ponent i a d'altres punts del centre del país, mentre que a la resta hi havia bandes de núvols prims que circulaven de sud a nord i que no han portat conseqüències. La propera nit es tornaran a formar moltes boires i demà la situació tornarà a ser semblant i dominada per l'anticicló. De cara al cap de setmana i sembla que bona part de la propera setmana no tindrem canvis, continuarà el domini d'un potent anticicló amb sol, boires espesses a ponent i temperatures molt suaus als llocs amb sol i més fredes als llocs on domini la boira. De moment continuem sense perspectives de canvis que ens puguin portar precipitacions o bé fred d'hivern.

Les màximes del dia d'avui han anat entre els 12 i 15ºC i les mínimes entre els -1 i 4ºC, amb inversió tèrmica marcada de matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,2ºC
T. Mínima:  -0,9ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,6ºC
T. Mínima:    2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    14,4ºC
T. Mínima:      0,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     12,5ºC
T. Mínima:       4,1ºC
Precipitació:    0,3 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,2ºC
T. Mínima:       3,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    11,7ºC
T. Mínima:      2,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    13,6ºC
T. Mínima:      1,8ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira a la nit, boirina de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada