dimecres, 2 de desembre del 2015

Dades 2 de desembre de 2015

Avui hem tingut una jornada dominada pel sol arreu amb algunes bandes de núvols prims, i amb boires a ponent que avui han estat una mica més persistents i extenses que en dies enrere. L'anticicló continua ferm damunt nostre i no es preveu que es mogui en els propers dies, per tant tindrem nits fredes sobretot a zones baixes, amb boires que dia a dia es faran més extenses i persistents i amb domini del sol o amb alguns núvols prims a la resta, amb bona visibilitat i màximes suaus sobretot prop del mar i en zones elevades. De moment continuem sense cap perspectiva de canvi de temps a curt i mig termini.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 9 i 16ºC, i les mínimes entre els 5 i -2ºC,amb marcada inversió tèrmica a la matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona al matí i regular a la tarda amb boirina, i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  9,3ºC
T. Mínima:   1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,5ºC
T. Mínima:    5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    15,9ºC
T. Mínima:      0,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,8ºC
T. Mínima:       4,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,6ºC
T. Mínima:      -2,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     9,5ºC
T. Mínima:      1,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     9,6ºC
T. Mínima:      3,7ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boirina, gebre a terra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada