diumenge, 9 de setembre del 2012

Dades 9 de setembre de 2012

Tal i com s'havia pronosticat, avui hem tingut un altre dia inestable sobretot a la tarda, amb tempestes que han aparegut de forma irregular i que han estat localment una mica fortes, mentre que el matí ha estat bàsicament assolellat. Per demà seguirà el temps insegur, encara que les tempestes seran menys nombroses i intenses que les d'avui, mentre que dimarts al tard ens entra un front fred que ens portarà ruixats al nord i una baixada de temperatures amb vent del nord de cara a dimecres. Posteriorment, i avançada la setmana, especialment de cara al proper cap de setmana, sembla que dominarà el temps un altre cop estiuenc, amb sol i calor moderada. Segueixen sense veure's símptomes de pluges importants.

Les temperatures màximes d'avui han estat semblants a les d'ahir, amb valors que s'han mogut entre els 28 i 32ºC, mentre que les mínimes han baixat i s'han assolit valors entre els 13 i 16ºC, amb lleugera inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix de direcció variable al matí, i moderat de marinada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 29,2ºC
T. Mínima: 14,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 28,5ºC
T. Mínima: 13,1ºC
Precipitació: 46,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 29,3ºC
T. Mínima: 13,5ºC
Precipitació: 0,7 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 28,4ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: 9,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,7ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,2 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 31,5ºC
T. Mínima: 15,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 29,5ºC
T. Mínima: 17,6ºC
Precipitació: 0,8
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada