dilluns, 3 de setembre del 2012

Dades 3 de setembre de 2012

Avui hem tingut un dia relativament semblant al d'ahir, amb un matí més assolellat i una tarda amb intervals de núvols alts i mitjos que no han donat precipitacions a la nostra zona i que s'han degut a un lleuger acostament de la pertorbació mediterrània. Per demà continuaran els intervals de núvols sobretot al nord i est del país, i de fet aquest tipus de temps hauria de persistir durant bona part de la setmana, potser amb ruixats i tronades a les tardes a partir de mitjans de setmana, i amb temperatures cada dia una mica més altes, però sense fer calors intenses.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes han pujat una mica i s'han situat entre els 24 i 29ºC, mentre que les mínimes s'han mantingut fresques i amb valors entre els 7 i 13ºC, amb una lleugera inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix de nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,4ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 24,9ºC
T. Mínima: 13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 24,1ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,1ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,4ºC
T. Mínima: 10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 24,9ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada