dimecres, 12 de setembre del 2012

Dades 12 de setembre de 2012

Avui el temps ha continuat estable al matí i migdia, amb sol, intervals de núvols poc importants i mala visibilitat, amb boires i boirines freqüents. A partir de migdia ha començat a entrar un front pel nord que ha començat a provocar xàfecs i tempestes a les comarques gironines i que han estat localment forts i que encara es mantenen a hores d'ara, mentre que a la resta del país la tarda ha estat més aviat ennuvolada, amb vent i sense precipitacions. Per demà s'allunya el front i es preveu un dia estable, amb vent moderat a fort i baixada clara de temperatures, tot i que això durarà poc i de cara al cap de setmana el temps tornarà a ser càlid de dia, fresc de nit i força estable en conjunt.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han baixat una mica i s'han situat entre els 25 i 30ºC, mentre que les mínimes han pujat i s'han situat entre els 15 i 17ºC, amb vent fluix variable al matí, girant a nord-oest moderat a partir de la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 26,5ºC
T. Mínima: 15,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,0ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 26,6ºC
T. Mínima: 14,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 25,7ºC
T. Mínima: 16,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 30,7ºC
T. Mínima: 14,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 27,7ºC
T. Mínima: 15,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 29,9ºC
T. Mínima: 15,1ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada