dijous, 13 de setembre del 2012

Dades 13 de setembre de 2012

La situació meteorològica d'avui ha vingut dominada per l'entrada d'una massa d'aire fresc del nord un cop s'ha allunyat el front de tempestes d'ahir al vespre. Hi ha hagut sol en general, amb núvols alts i mitjos habituals d'aquestes situacions, més núvols al Pirineu i vent sobretot als extrems del país, amb molt bona visibilitat. De cara a demà s'imposa de nou el temps estable, amb entrada d'una falca anticiclònica i domini del sol de forma general, situació que continuarà ben bé fins diumenge i amb temperatures poc a poc més elevades. Potser cap a mitjans de setmana vinent s'inestabilitzi l'atmosfera, el que està clar és que de moment tenim per davant 4-5 dies ben bons d'estabilitat, calor moderada de dia i fresca de nit, i sense pluja a la vista.

Les temperatures avui han estat clarament més baixes que en dies enrere, i les màximes s'han mogut entre els 22 i 28ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 9 i 14ºC, amb vent moderat del nord-oest tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,5ºC
T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 22,5ºC
T. Mínima: 12,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 24,8ºC
T. Mínima: 11,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 23,1ºC
T. Mínima: 10,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 27,8ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 27,7ºC
T. Mínima: 15,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 27,0ºC
T. Mínima: 17,3ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada