dissabte, 8 de setembre del 2012

Dades 8 de setembre de 2012

Avui hem tingut un dia més inestable que en jornades precedents, i al matí ja hi havia intervals de núvols prims que s'han mantingut fins a migdia i primera hora de la tarda. A partir de llavors han començat a créixer nuvolades al Pirineu que han donat tempestes, les quals poc a poc han anat baixant fins arribar a la zona interior de cara a finals de la tarda i al vespre, amb precipitacions no massa importants en general, però que de forma puntual han estat notables, sempre amb molta irregularitat. Aquesta nit encara hi podria haver algunes tempestes i sembla que demà augmenta la inestabilitat, amb la qual cosa les tempestes serien més nombroses i més intenses que les d'avui, i podrien arribar a la nostra zona. De cara a la setmana vinent es preveu un canvi de temps el dimarts amb el pas d'un front fred i posterior baixada de temperatures amb gir del vent al nord.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han donat valors entre els 27 i 31ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 14 i 18ºC, amb vent fluix al matí i moderat de marinada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 29,8ºC
T. Mínima: 15,1ºC
Precipitació: 0,6 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 30,7ºC
T. Mínima: 14,5ºC
Precipitació: 22,9 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 29,8ºC
T. Mínima: 14,0ºC
Precipitació: 2,8 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,6ºC
T. Mínima: 18,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,5ºC
T. Mínima: 14,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 31,0ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 30,9ºC
T. Mínima: 17,6ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada