dijous, 6 de setembre del 2012

Dades 6 de setembre de 2012

En el dia d'avui hem tingut un temps calcat al de dies enrere: sol al matí i alguns núvols a la tarda, poc importants i que no han donat pluges, i és que estem sota el domini d'un anticicló molt potent i amb una massa d'aire moderadament càlida a tots els nivells de l'atmosfera. La previsió per demà i el cap de setmana no indica massa canvis, seguirem amb el mateix tipus de temps tot i que augmenta molt lleugerament la inestabilitat i les possibilitats d'algun ruixat de tarda, que serien poc importants i situats bàsicament a la serralada pirinenca. De cara a la setmana vinent la previsió és molt incerta, caldrà esperar als propers dies per veure cap a on evoluciona la situació.

Pel que fa a les temperatures d'avui, han pujat i les màximes s'han situat entre els 27 i 32ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 12 i 16ºC, amb una lleugera inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix variable, amb predomini de la marinada a la tarda, no gaire forta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 28,7ºC
T. Mínima: 13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 29,1ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 29,4ºC
T. Mínima: 12,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,1ºC
T. Mínima: 16,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 32,0ºC
T. Mínima: 13,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 29,1ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 28,9ºC
T. Mínima: 12,7ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada