diumenge, 23 de setembre del 2012

Dades 23 de setembre de 2012

Avui hem tingut un dia molt similar al d'ahir, per tant amb força núvols a primera hora del matí que s'han desfet ràpidament, i amb un augment dels núvols alts i mitjos a partir de migdia i degut a l'acostament del front fred que estava previst que arribi avui a la nit. De moment no hi ha hagut precipitacions, tot i que es preveu que se'n produeixin al Pirineu i esporàdicament a ponent a la nit. De cara a demà tot plegat s'allunya amb una gran velocitat i bufarà vent de ponent, amb la qual cosa tindrem un dia net, lleugerament ventós i amb bona visibilitat. El més important de cara a la setmana vinent és que sembla que tindrem un canvi de temps important entre dimecres i dijous, amb el pas d'un front actiu que ens podria portar les primeres pluges destacables en força mesos, i una baixada considerable de temperatures.

Pel que a a les temperatures d'avui, les màximes han baixat lleugerament respecte a les d'ahir i s'han mogut entre els 25 i 29ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 14 i 19ºC, més altes que ahir degut a la nuvolositat. El vent ha bufat fluix a moderat del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 27,5ºC
T. Mínima: 15,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 28,0ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 28,7ºC
T. Mínima: 16,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 24,9ºC
T. Mínima: 15,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,8ºC
T. Mínima: 19,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 28,6ºC
T. Mínima: 16,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 27,7ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: boira, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada