dimarts, 11 de setembre del 2012

Dades 11 de setembre de 2012

El d'avui ha estat un dia sense massa història meteorològicament, amb boires i boirines matinals i molta humitat, i durant la resta del dia hem tingut domini del sol. A l'igual que en dies enrere, s'han format nuvolades en punts de muntanya que de forma puntual han deixat tempestes, localment moderades però de petita extensió i molt irregulars, algunes de les quals encara continuen a hores d'ara. Per demà es preveu un canvi de temps amb el pas d'un front que portarà xàfecs al nord i est del país i vent amb ambient sec a la nostra zona on no es preveu que plogui, i una clara baixada de temperatures que duraria un parell de dies. Més enllà, sembla que de cara al cap de setmana torna el temps d'estiu, amb sol i calor moderada, tot i que les nits serien més aviat fresquetes.

Les temperatures màximes d'avui han estat una mica més altes que les d'ahir, i s'han assolit valors entre els 27 i 30ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 11 i 15ºC, amb marinada fluixa al matí i moderada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 29,7ºC
T. Mínima: 13,5ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 27,5ºC
T. Mínima: 12,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 29,2ºC
T. Mínima: 11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima: 14,9ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 30,4ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 29,1ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 28,5ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada