dissabte, 22 de setembre del 2012

Dades 22 de setembre de 2012

Continua el mateix tipus de temps tranquil i amb predomini dels núvols baixos a primera hora que deixen pas a un dia assolellat en conjunt i moderadament càlid. La previsió per demà indica la mateixa llei de temps al matí, per tant amb força núvols baixos, clarianes a migdia i amb la novetat de que a la tarda hi haurà més núvols provocats per l'acostament d'un front no massa actiu que provocarà alguns ruixats al Pirineu i que localment podrien arribar a la nostra zona, i una posterior baixada de temperatures. De cara a la setmana vinent sembla que el temps seria variable el dilluns i dimarts, amb temperatures molt suaus i núvols a l'est del país, i és possible que entre dimecres i dijous ens arribi un front força més actiu amb pluges més destacables, fet que encara s'ha de confirmar.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han pujat de forma moderada i s'han donat valors entre els 26 i 30ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 12 i 15ºC, amb vent fluix del SE tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 28,3ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 28,7ºC
T. Mínima: 13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 12,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 26,5ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 28,4ºC
T. Mínima: 14,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 29,7ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 24,8ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: boira, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada