dimecres, 26 de setembre del 2012

Dades 26 de setembre de 2012

Avui hem tingut un dia força tapat, sobretot fins a mitja tarda i degut al pas del front fred atlàntic que ens ha portat pluges generals però molt febles a tot el país, tret de la zona pirinenca on han estat moderades, i petites nevades a zones altes. Per aquesta nit el temps quedarà serè i demà també, amb augment dels núvols pel sud de cara a la tarda però sense més conseqüències. Divendres les pluges seran molt fortes al sud de la península i febles aquí, i dissabte podria arribar a ploure una mica més però sense grans quantitats. Posteriorment, a partir de diumenge, el temps s'estabilitza i sembla que la setmana vinent començarà amb domini de l'estabilitat tot i que amb temperatures no gaire altes.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han tornat a baixar respecte a les d'ahir i s'han donat valors entre els 15 i 24ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 9 i 12ºC, amb vent fluix i algun cop moderat de ponent a migdia i la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,7ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 0,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: 9,4ºC
Precipitació: 2,4 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 17,9ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,5 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 18,2ºC
T. Mínima: 9,6ºC
Precipitació: 1,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,1ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima: 11,4ºC
Precipitació: 1,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 21,2ºC
T. Mínima: 13,5ºC
Precipitació: -
Fenomens observats:-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada