diumenge, 2 de setembre del 2012

Dades 2 de setembre de 2012

El temps en el dia d'avui ha tornat a ser estable, tot i que un cop més hi ha hagut intervals de núvols al nord del país, menys que ahir i que avui s'han presentat preferentment a la tarda, sense donar cap precipitació. La situació general continua dominada per l'embossament d'aire fred a la zona maditerrània que ens envia un flux marcat del nord, amb intervals de núvols però sense precipitacions, ja que l'aire és molt sec. De cara a la setmana vinent podria augmentar una mica la inestabilitat amb ruixats dispersos i que no sembla que hagin de ser gaire importants, amb temperatures una mica més altes cada dia.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han mogut entre els 21 i 26ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 5 i 10ºC, amb una lleugera inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,9ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,8ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 22,7ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,1ºC
T. Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,3ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 23,6ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,0ºC
T. Mínima: 8,9ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada