dijous, 20 de setembre del 2012

Dades 20 de setembre de 2012

El temps ha estat en general estable, tot i que hi ha hagut bancs de núvols baixos al litoral i prelitoral sud que ocasionalment s'han endinsat per la Catalunya interior i que, de forma puntual, han deixat ruixats prop del mar, en general poc importants. La previsió per demà indica temps estable, tot i que no es pot descartar que hi hagi força boires i núvols baixos matinals, i que s'esvairien ràpidament, amb temperatures a l'alça. Dissabte el temps serà similar, moderadament càlid de dia i amb domini del sol, i diumenge a la tarda podria haver-hi xàfecs al Pirineu. De cara a la setmana vinent ens podrien afectar pertorbacions més actives, però encara falta massa dies per poder concretar com acabarà tot plegat.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han pujat respecte a les d'ahir a l'oest i han baixat a l'est, a les zones més afectades pels núvols baixos, en general s'han assolit valors entre els 22 i 26ºC, mentre que les mínimes han baixat una mica i s'han mogut entre els 11 i 14ºC, amb vent fluix del sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 24,8ºC
T. Mínima: 13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,1ºC
T. Mínima: 13,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 25,4ºC
T. Mínima: 14,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,5ºC
T. Mínima: 11,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 23,4ºC
T. Mínima: 12,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,7ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,9ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada