dilluns, 17 de setembre del 2012

Dades 17 de setembre de 2012

Avui el temps ha estat una mica insegur, i els núvols han predominat durant la major part del dia, tot i que pràcticament sense pluges. Tant sols a la tarda hi ha hagut alguna pluja molt feble i que no ha deixat cap quantitat de precipitació apreciable, més aviat quatre gotes. La situació ve dominada pel pas d'un front molt poc actiu, i de cara a demà es preveu l'entrada d'un altre front més actiu que sí que ens podria donar xàfecs i tempestes més intensos i de major extensió, però una altra vegada seran irregulars i hi haurà força indrets que no rebran pluja. Dimecres el temps seria inestable a primera hora i després el temps s'anirà estabilitzant, amb entrada d'una nova massa d'aire fresc i baixada sensible de les temperatures. Divendres podria pasar una nova línia frontal amb més ruixats que de nou serien irregulars, i de cara al cap de setmana sembla que els temps seria tranquil, amb temperatures força suaus.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han baixat respecte a les d'ahir i s'han mogut entre els 23 i 26ºC, mentre que les mínimes han pujat i han oscil·lat entre els 13 i 17ºC, amb vent fluix de marinada tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 24,8ºC
T. Mínima: 13,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,0ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 26,0ºC
T. Mínima: 15,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 23,0ºC
T. Mínima: 15,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,0ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 26,1ºC
T. Mínima: 17,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 14,2ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada