dimarts, 18 de setembre del 2012

Dades 18 de setembre de 2012

La situació meteorològica del dia ha estat força ennuvolada, sense precipitacions fins el vespre que han començat a caure tempestes al Pirineu i comarques del nord-est i que es preveu que aquesta nit siguin localment fortes en aquelles zones i molt irregulars, podrien arribar de forma esporàdica a la nostra zona i no sembla que hagin de caure més cap al sud ni a ponent. Per demà el dia començarà insegur però poc a poc s'anirà aclarint el cel, i de cara a la tarda ja dominaria el sol tot i que amb temperatures més baixes. La tònica de temps variable sembla que pot durar uns quants dies tot i que amb poques possibilitats de pluja, fins la setmana vinent com a mínim no es preveu l'arribada de pertorbacions amb cara i ulls.

Pel que fa a les temperatures d'avui, degut a la nuvolositat les màximes han baixat respecte ahir i s'han mogut entre els 23 i 27ºC, mentre que les mínimes han pujat i han oscil·lat entre els 14 i 17ºC, amb vent fluix de l'est tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 24,0ºC
T. Mínima: 16,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 24,0ºC
T. Mínima: 14,9ºC
Precipitació: 0,6 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 24,0ºC
T. Mínima: 16,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 23,8ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 27,0ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 26,3ºC
T. Mínima: 17,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 25,4ºC
T. Mínima: 16,1ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: rosada,plugim

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada