dilluns, 24 de setembre del 2012

Dades 24 de setembre de 2012

El temps en la jornada d'avui ha estat bastant assolellat, i és que el vent de ponent que ha bufat entre moderat i fort tot el dia ha impedit el creixement de núvols, amb molt bona visibilitat un cop s'ha allunyat el front que ens ha afectat aquesta nit i que no ens ha donat precipitacions. La previsió per demà indica temps estable, amb alguns núvols no massa importants, i seria de cara a dimecres i en dies posteriors que el temps podria canviar, tot i que els models d'avui són força menys optimistes que no pas els d'ahir pel que fa a la possibilitat de pluges, que aquesta vegada sembla que quedarien molt més restringides al sud de la mediterrània. El que és clar és que les temperatures baixaran i l'estiu com a tal ja el podem donar per acabat.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han baixat de forma moderada sobretot al centre i oest del país  mentre que s'han mantingut o pujat a l'est, amb valors a la nostra zona compresos entre els 22 i 27ºC, mentre que les mínimes han estat molt semblants a les d'ahir i amb valors entre els 14 i 19ºC.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,2ºC
T. Mínima: 15,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 23,7ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 23,6ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 21,9ºC
T. Mínima: 14,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,7ºC
T. Mínima: 18,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 24,2ºC
T. Mínima: 16,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 26,9ºC
T. Mínima: 16,8ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: boira, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada