dimarts, 25 de setembre del 2012

Dades 25 de setembre de 2012

Avui hem tingut un dia que ha començat ben assolellat, i de cara a migdia i a la tarda han aparegut bandes de núvols prims que han anat envaint el cel des de ponent a llevant, tot plegat degut a l'acostament d'un front fred des de l'Atlàntic que ens ha d'afectar aquesta nit i part de demà amb força núvols i ruixats al Pirineu. Pels propers dies sembla que les pluges més importants quedaran restringides al sud de la península, i tot i que tindrem algunes precipitacions, aquestes seran poc importants en general, amb un ambient ennuvolat i fresc. De cara a la setmana vinent sembla que tornaria l'estabilitat almenys la primera part de la setmana, amb temperatures suaus.

Les temperatures d'avui han baixat respecte a les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 21 i 25ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 9 i 14ºC, amb una lleugera inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix a moderat entre sud-oest i oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,1ºC
T. Mínima: 10,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,1ºC
T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 21,5ºC
T. Mínima: 10,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 20,6ºC
T. Mínima: 12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,4ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 22,2ºC
T. Mínima: 13,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,6ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada