dilluns, 10 de setembre del 2012

Dades 10 de setembre de 2012

Avui hem tingut un temps més tranquil que el d'ahir, amb intervals de núvols tot el dia i més espcialment a la tarda, i algunes tempestes que han estat més locals i menys intenses que les d'ahir, i que s'han localitzat bàsicament al Solsonès, així com en punts aillats al Pirineu. A la resta de zones han predominat els  núvols alts i la calor i xafogor moderades. Per demà el temps serà si fa no fa com el d'avui, i dimecres passa un front fred que ens portarà alguns ruixats al nord que no sembla que hagin d'arribar a la nostra zona, i una baixada de temperatures marcada entre dimecres i dijous, amb vent moderat de serè. De cara a divendres i el cap de setmana sembla que es tornarà a imposar el sol i la calor apretarà, i com en jornades anteriors, no hi ha pluges a la vista.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han baixat lleugerament i s'han situat entre els 26 i 30ºC, mentre que les mínimes s'han ubicat entre els 12 i 16ºC, amb vent fluix al matí i moderat a la tarda de marinada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 27,8ºC
T. Mínima: 13,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,6ºC
T. Mínima: 12,5ºC
Precipitació: 6,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 27,3ºC
T. Mínima: 12,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 25,9ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 0,2 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 28,7ºC
T. Mínima: 15,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 30,4ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: tempesta, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada