divendres, 7 de setembre del 2012

Dades 7 de setembre de 2012

Seguim un dia més amb el temps estable i pocs núvols, tot i que avui, a diferència d'ahir, sí que hi ha hagut algunes nuvolades d'evolució que han deixat algun petit ruixat de tarda poc important, però a grans trets l'anticicló ens continua dominant d'una forma clara. Per demà i diumenge bàsicament la situació serà la mateixa però augmenta lleugerament la inestabilitat, amb més possibilitat de xàfecs de tarda que no sembla que hagin de ser gaire extensos ni importants. De cara a la setmana vinent sembla que ens tornarà a afectar una nova massa d'aire càlid que, si bé no serà ni de bon tros tant forta com les anteriors, sí que ens durà temps estable i tranquil, almenys fins a mitjans de setmana.

Les temperatures avui han pujat lleugerament respecte de les que es van enregistrar ahir, i les màximes han donat valors entre els 28 i 31ºC, mentre que per la seva banda les mínimes s'han situat entre els 14 i 17ºC, amb inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix al matí i moderat a la tarda de marinada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 29,8ºC
T. Mínima: 15,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 30,5ºC
T. Mínima: 16,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 30,4ºC
T. Mínima: 14,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 28,3ºC
T. Mínima: 16,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 30,8ºC
T. Mínima: 14,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 30,9ºC
T. Mínima: 16,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 30,2ºC
T. Mínima: 16,4ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada