diumenge, 16 de setembre del 2012

Dades 16 de setembre de 2012

No hi ha canvis en el temps, i avui hem tornat a tenir un dia plenament anticiclònic. Tant sols es pot destacar l'augment de la humitat que hem tingut a primera hora de la matinada, amb boires, boirines i mala visibilitat, i alguns núvols baixos que hi ha hagut a l'est del país i que han durat tot el dia A partir de primera hora de la tarda han augmentat els núvols prims des de ponent degut a l'acostament d'un front fred pràcticament desfet i que no han portat conseqüències. Per demà el temps serà mig ennuvolat però estable i sense pluges, i serà dimarts al tard que passarà un front no massa actiu amb algunes tempestes aillades que, no obstant, poden ser una mica fortes de manera puntual. Posteriorment sembla que baixarà la temperatura, encara que potser de cara al cap de setmana podria tornar a pujar la temperatura amb temps estable de nou.

Les temperatures d'avui han tornat a pujar respecte a les d'ahir, i s'han assolit valors de les màximes entre els 28 i 32ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 10 i 15ºC, amb una certa inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix amb cops moderats a la tarda de marinada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 29,3ºC
T. Mínima: 11,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 12,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 30,4ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 28,1ºC
T. Mínima: 13,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,3ºC
T. Mínima: 12,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 31,7ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 10,4ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada