diumenge, 30 de setembre del 2012

Dades 30 de setembre de 2012

La situació meteorològica d'avui ha estat molt més tranquil·la que en dies enrere, ja que la bossa freda causant de les pluges tant importants s'ha anat enretirant cap a l'est amb entrada d'una petita falca anticiclònica. El dia ha començat amb boires espesses que s'han desfet molt ràpidament, deixant pas a un migdia i tarda amb intervals de núvols però sense precipitacions a la zona. La previsió per la propera setmana és de que ens afecti de ple l'anticicló, amb sol i boires matinals, temperatures molt suaus de dia i fresques de nit. Aquest tipus de temps es preveu que s'allargui almenys per espai d'una setmana.

Les temperatures màximes d'avui han estat una mica més altes que les d'ahir degut a la major insolació, amb valors compresos entre els 15 i 21ºC, mentre que per la mateia raó les mínimes han baixat lleugerament i s'han donat valors entre els 8 i 12ºC, amb vent fluix de serè (nord-oest) tota la jornada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 0,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 10,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,5ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 12,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 18,0ºC
T. Mínima: 10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 14,5ºC
Precipitació: 56,3 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada