dissabte, 1 de setembre del 2012

Dades 1 de setembre de 2012

Avui el temps ha estat estable, tot i que al matí i fins a migdia hi ha hagut intervals de núvols alts i mitjos provocats pel vent del nord en creuar la serralada pirinenca, i que de cara a la tarda s'ha anat desfent del tot. La situació ve dominada per una bossa freda situada a la Mediterrània que provoca fortes tempestes en aquella zona i un anticicló a l'atlàntic, entre tots dos ens entra un flux del nord molt marcat. Per demà i principis de la setmana vinent la situació no sembla que hagi de variar massa, i seguirà el temps estable, amb cada cop menys vent i temperatures en lent augment. Potser a finals de setmana vinent la inestabilitat augmenti una mica i hi hagi més núvols i ruixats, però per ara no es veu cap canvi destacable que porti pluges generals, més aviat ambient sec i eixut.

Pel que fa a les temperatures, les màximes han baixat i s'han situat entre els 18 i 25ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 8 i 12ºC, amb vent moderat al matí i fluix a la tarda del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,3ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 11,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 22,8ºC
T. Mínima: 8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 18,5ºC
T. Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,6ºC
T. Mínima: 10,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,4ºC
T. Mínima: 10,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 25,0ºC
T. Mínima: 10,1ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada