divendres, 14 de setembre del 2012

Dades 14 de setembre de 2012

Avui el temps ha estat ja ben tranquil a tot el país i ha predominat el sol de forma total i absoluta, tant sols hi ha hagut intervals de núvols prims poc importants durant el dia però que no han portat cap conseqüència. La situació general ve dominada per una pertorbació situada prop d'Itàlia i un anticicló que va entrant en forma de falca des de l'Atlàntic, amb temps cada cop més estable arreu. Per demà i diumenge s'imposarà el sol i les temperatures de dia pujaran clarament, mentre que de nit es mantindran fresques. Sembla que a principis de la setmana vinent tot continuaria de forma semblant, i potser a partir de mitjans de la setmana vinent l'atmosfera s'inestabilitzi, baixin les temperatures i hi hagi precipitacions, extrem que encara no es pot confirmar ni de bon tros ja que falten molts dies.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han estat semblants a les d'ahir, amb valors compresos entre els 23 i 28ºC, mentre que les mínimes han baixat lleugerament i s'han situat entre els 8 i 11ºC, amb vent moderat al matí i més fluix a la tarda del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 24,6ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,9ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 25,9ºC
T. Mínima: 10,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 23,3ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 28,2ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,8ºC
T. Mínima: 11,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 25,7ºC
T. Mínima: 10,6ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada