dimecres, 5 de setembre del 2012

Dades 5 de setembre de 2012

Una jornada més el temps ha tornat a ser molt estable, i el matí ha estat dominat pel cel poc ennuvolat, mentre que de cara a la tarda hi ha hagut creixement d'algunes nuvolades que han arribat a tapar el cel gairebé del tot però no han donat precipitacions enlloc. La situació segueix dominada per la pertorbació mediterrània que poc a poc es va allunyant i es va desfent, i per altra banda per l'entrada d'una falca anticiclònica des de l'Atlàntic. Pels propers dies sembla que tot seguirà igual: temps estable en general, matins amb sol i alguns núvols de tarda, sense descartar-se ruixats esporàdics a zones de muntanya, i temperatures en la línia actual: màximes moderadament altes i mínimes agradables.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes han donat valors entre els 26 i 31ºC, lleugerament més altes que les d'ahir, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 11 i 14ºC, amb vent fluix i de direcció variable tota la jornada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 27,0ºC
T. Mínima: 12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima: 11,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 26,9ºC
T. Mínima: 11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 26,4ºC
T. Mínima: 12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 30,9ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 28,7ºC
T. Mínima: 13,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima: 11,6ºC
Precipitació: -
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada