diumenge, 10 de gener del 2016

Fotografies de la setmana (4 al 10 de gener de 2016)

Dilluns 4 de gener:  la setmana començava amb el pas d'un front atlàntic poc actiu que ens va deixar cels ben tapats i pluges febles. Imatge als volts de migdia a Calaf:
Dimarts 5 de gener el front que ens va afectar el dia anterior ja es va allunyar i ens va arribar un embossament d'aire fred en alçada que va portar nevades al Pirineu i nuvolades com aquesta que es veia des de Castellfollit de Riubregos a la tarda i que van deixar alguns ruixats:
Dimecres 6 de generdia dominat pel vent fort de ponent a mestral, amb cels clars i algunes bandes de núvols prims com aquestes que es veien a primera hora de la tarda a Calaf:
Dijous 7 de gener temps tranquil amb bandes de núvols prims, bona visibilitat i vent a cops moderat de mestral. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:
Divendres 8 de gener jornada molt similar a les anteriors,amb intervals de núvols prims, vent a estones moderat i bona visibilitat. Imatge a mig matí als plans de Conill:
Dissabte 9 de gener a primera hora del matí ens va creuar un front que ràpidament es va allunyar, amb obertura de clarianes a migdia i durant la tarda de ponent a llevant. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 10 de gener el dia s'ha caracteritzat pels intervals de núvols alts i mitjos, més abundants a la tarda i que acompanyaven a un front càlid que no ha deixat precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada