dimarts, 19 de gener del 2016

Dades 19 de gener de 2016

El dia ha començat amb bancs de boira que en algunes zones altes han arribat a ser puntualment gebradores, tal i com ha passat a les rodalies de Calaf. Aquestes boires han continuat fins a mig matí, s'han aixecat i finalment s'han desfet quedant un final de matí i migdia assolellats. A la tarda han anat apareixent bandes de núvols prims per ponent que acompanyen a un front molt poc actiu que ens arribarà aquesta nit i matinada amb cels tapats però sense pluja, i amb mínimes més altes degut a la nuvolositat. Demà tindrem intervals de núvols al matí i més sol a la tarda, amb màximes lleugerament més altes que avui, i amb vent que bufarà fluix de mestral. En dies posteriors sembla que continuaria la tendència de temps força tranquil, amb boires matinals, i ambient assolellat de dia. Les temperatures anirien pujant de forma suau.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 6 i 11ºC, i les mínimes entre els -2 i 3ºC, amb humitat moderada i mala visibilitat al matí i regular a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  6,4ºC
T. Mínima:   0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   7,0ºC
T. Mínima:   -0,9ºC
Precipitació: 0.0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    7,6ºC
T. Mínima:     0,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      6,0ºC
T. Mínima:      -0,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     11,0ºC
T. Mínima:      -2,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       7,7ºC
T. Mínima:       -0,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       8,3ºC
T. Mínima:       -2,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      6,6ºC
T. Mínima:      -0,9ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boira, gebre, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada