dimarts, 26 de gener del 2016

Dades 26 de gener de 2016

El dia s'ha caracteritzat pels núvols baixos i les boires baixes que han estat molt freqüents arreu del país fins a migdia, després i de cara a la tarda han quedat restringits a ponent i a l'altiplà central on no s'han arribat a desfer del tot. De moment seguim sota la influència d'un potent anticicló i el temps seguirà ben estable de cara a demà, amb boires que de nou es faran més extenses i que podrien ser localment persistents. Les temperatures tant màximes com mínimes seguiran per sobre del que és habitual i no s'espera glaçades ni a l'alta muntanya. Dijous ens arriba un petit front que provocarà un augment dels núvols, difícilment amb pluja, i una lleugera baixada de temperatures de cara a divendres. El cap de setmana tornaria l'anticicló amb força i la temperatura pujaria clarament.

Les temperatures màximes d'avui han baixat als llocs afectats per boires persistents, i s'han mantingut a la resta, amb valors entre els 8 i 16ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 3 i 7ºC, amb humitat elevada, visibilitat dolenta i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  7,6ºC
T. Mínima:   5,2ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,3ºC
T. Mínima:    3,7ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   15,1ºC
T. Mínima:     2,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,2ºC
T. Mínima:       3,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,4ºC
T. Mínima:       7,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       9,0ºC
T. Mínima:        6,7ºC
Precipitació:     0,2 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:       9,4ºC
T. Mínima:        3,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      8,3ºC
T. Mínima:       5,9ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada