diumenge, 31 de gener del 2016

Dades 31 de gener de 2016

El dia ha començat amb boires a l'altiplà central, menys extenses i espesses que no pas les d'ahir i que s'han desfet a mig matí com a molt tard tret d'algunes zones del Solsonès on han persistit fins a la tarda. Els cels, però, han quedat ennuvolats de núvols alts i mitjos que acompanyaven a un front que durant el dia ha anat circulant pel nord i que ens ha afectat de forma molt indirecta. La propera nit es formaran algunes boires locals al nord de l'altiplà, i demà tindrem un dia semblant al d'avui però amb menys núvols i menys vent, i amb temperatures que s'enfilaran una mica més de dia. Dimarts tot continua igual i entre dimecres i dijous ens arriba un nou front poc actiu que no portarà pluja però que provocarà una baixada de temperatures. Un altre front més actiu arribaria a finals de setmana amb ruixats i temperatures ja plenament hivernals.

Les màximes d'avui han anat entre els 7 i 15ºC, i les mínimes entre els 0 i 5ºC, amb humitat moderada, visibilitat dolenta al matí i bona a la tarda, i vent fluix a moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  8,5ºC
T. Mínima:   2,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   6,6ºC
T. Mínima:    2,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    8,1ºC
T. Mínima:     2,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,5ºC
T. Mínima:       3,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,7ºC
T. Mínima:       0,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      11,3ºC
T. Mínima:        4,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      9,4ºC
T. Mínima:       2,7ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boira, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada