diumenge, 17 de gener del 2016

Fotografies de la setmana (11 al 17 de gener de 2016)

Dilluns 11 de gener:  la setmana començava amb el pas d'un front atlàntic a primera hora que s'allunyava ràpidament deixant un dia clar i amb fortes ventades al migdia i tarda. Imatge als volts de migdia a Calaf:
Dimarts 12 de gener: dia de temps força més tranquil, amb vent fluix, bona visibilitat i cels pràcticament serens. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:
Dimecres 13 de gener:  a grans trets no hi va haver canvis, tant sols alguns núvols alts i mitjos a la tarda degut a l'aproximació d'un front poc actiu. Imatge a Castellfollit de Riubregós:
Dijous 14 de gener:  el pas d'un front poc actiu va deixar núvols al matí i més sol a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 15 de gener:  la situació va ser la mateixa de dies enrere, amb cels més ennuvolats a primera hora i més clarianes a la tarda. Imatge a la tarda a Calaf:
Dissabte 16 de gener:  jornada dominada pel vent de mestral, a estones fort i que provocava un cel blau i amb molt bona visibilitat. Imatge des de Calaf a la tarda mirant cap a Aleny:
Diumenge 17 de gener:  durant el matí hem tingut estones de boira i estones amb sol, mentre que a la tarda hem tingut bandes de núvols mitjos molt fotogèniques. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada