dissabte, 2 de gener del 2016

Dades 2 de gener de 2016

El dia ha començat amb cels tapats i boires freqüents a l'interior, sobretot en zones altes, i que s'han desfet amb rapidesa abans de migdia degut a l'entrada dels vents de mestral, i que han provocat una tarda ben assolellada, tant sols amb núvols decoratius cap al Pirineu. La propera nit serà més freda que les anteriors i es podrien formar algunes boires en llocs arrecerats del vent del nord de la depressió central, amb cel serè cap al sud. Demà tindrem força núvols sobretot al migdia i la tarda, amb temperatura màxima que es quedarà més baixa que la d'avui, i amb vent que bufarà amb algun cop moderat de l'oest. No es descarta alguna gota a ponent i a zones de muntanya, sembla que ben poca cosa. La setmana vinent aniran passant diversos fronts atlàntics no massa actius, amb força vent entre ponent i mestral i temperatures amb altibaixos, però sempre per damunt del que seria habitual en aquestes dates.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 9 i 13ºC, i mínimes entre 3 i 6ºC, amb humitat elevada i mala visibilitat al matí, i baixa humitat i molt bona visibilitat a la tarda. El vent ha bufat fluix al matí i amb cops moderats a la tarda de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,2ºC
T. Mínima:    5,2ºC
Precipitació: 0,4 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   8,6ºC
T. Mínima:    3,8ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   11,7ºC
T. Mínima:     5,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,9ºC
T. Mínima:       4,2ºC
Precipitació:    0,3 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     13,4ºC
T. Mínima:       5,0ºC
Precipitació:     0,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      11,3ºC
T. Mínima:        6,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    12,6ºC
T. Mínima:       2,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     10,1ºC
T. Mínima:       5,6ºC
Precipitació:    0,3 mm
Fenomens observats: pluja durant la nit, boira de nit i fins a mig matí, rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada