diumenge, 10 de gener de 2016

Dades 10 de gener de 2016

El dia s'ha caracteritzat pels intervals de núvols alts i mitjos tal i com ha passat els darrers dies, més escassos al matí més abundants i espessos a la tarda degut a l'aproximació d'un nou front atlàntic que ens arribarà aquesta nit provocant cels tapats, mínimes molt altes i pluges febles a ponent i interior, i moderades al Pirineu amb neu a cotes altes. Demà durant el dia s'anirà aclarint el cel amb entrada del vent de mestral que bufarà fort i provocarà una baixada de temperatures, les quals es normalitzaran per les dates. En dies posteriors seguirem amb la mateixa tònica de pas de fronts atlàntics, amb núvols i clarianes, ambient fred dimecres, nova pujada de temperatures de cara a dijous i baixada el divendres, sense perspectives per ara de canvis que puguin ser més importants.

Les màximes d'avui han anat entre els 13 i 19ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 1 i 6ºC, amb inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat baixa, el vent ha bufat moderat de ponent i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  13,4ºC
T. Mínima:    4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  10,8ºC
T. Mínima:    6,3ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   13,2ºC
T. Mínima:     6,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,0ºC
T. Mínima:       5,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,8ºC
T. Mínima:       1,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      15,8ºC
T. Mínima:        6,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     15,8ºC
T. Mínima:       1,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     14,4ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada