divendres, 29 de gener del 2016

Dades 29 de gener de 2016

Avui hem tingut un dia tapat, amb boires espesses i extenses al matí i amb núvols alts i mitjos a la tarda que han acompanyat un front que ens acabarà de passar aquest vespre, i que no ha portat precipitacions. La propera nit serà més freda i demà a primera hora tindrem boires que no seran tant extenses com les d'avui i es desfaran més ràpidament, amb cel serè o amb alguns núvols a la resta i vent que podria bufar amb algun cop moderat sobretot a migdia i la tarda de mestral Les màximes de demà podrien ser lleugerament més altes, mentre que diumenge hi haurà intervals de núvols, algunes boires matinals  i temperatura suau un dia més. De cara a la setmana vinent sembla que ens afectarien diversos fronts atlàntics que a hores d'ara no sembla que ens hagin de portar massa pluja ja que vindran acompanyats de vents de ponent a mestral. Sí que la temperatura anirà baixant i es farà més hivernal a finals de setmana.

Les temperatures màximes d'avui han anat entre els 7 i 14ºC, i les mínimes entre els 3 i 6ºC,amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima:   5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,3ºC
T. Mínima:    3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,5ºC
T. Mínima:     3,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      7,4ºC
T. Mínima:       4,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,8ºC
T. Mínima:       5,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       9,3ºC
T. Mínima:        6,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     10,2ºC
T. Mínima:       5,5ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boira, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada