divendres, 22 de gener del 2016

Dades 22 de gener de 2016

Avui hem tingut un dia amb força núvols, sobretot al migdia i tarda en que el cel s'ha mostrat ben tapat pel pas d'un front poc actiu i que no ens ha deixat precipitacions. De cara a la nit continuaran els núvols alternant amb clarianes i les temperatures mínimes seran en conjunt més altes, no s'espera precipitacions a la nostra zona. Demà tindrem intervals de núvols prims, sense pluja i amb màximes que s'enfilaran més que no pas les d'avui, mentre que diumenge farà més sol i la temperatura continuarà en la línia ascendent. Per la setmana vinent, almenys la primera part de la setmana, no es preveuen canvis i continuarà la mateixa tònica de temps estable, absència de precipitacions i temperatures més altes del que seria habitual.

Les màximes d'avui han anat entre els 9 i 14ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i -4ºC,amb forta inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat regular i el vent ha bufat fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima:   0,2ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   9,5ºC
T. Mínima:    0,3ºC
Precipitació: 0.1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   10,8ºC
T. Mínima:    -2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,4ºC
T. Mínima:       3,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,4ºC
T. Mínima:      -3,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      10,2ºC
T. Mínima:        1,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      10,8ºC
T. Mínima:       -3,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     10,3ºC
T. Mínima:       3,1ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada