diumenge, 3 de gener del 2016

Dades 3 de gener de 2016

La jornada s'ha caracteritzat pels núvols abundants, tot i alguna clariana a migdia i primera hora de la tarda, l'ambient ventós i les precipitacions molt febles que han caigut a ponent a partir de primera hora de la tarda per l'arribada d'un front. El vespre i nit continuaran si fa no fa, amb cels tapats, vent a estones marcat de ponent i algunes precipitacions febles amb ambient moderadament fred. Demà continuaran els núvols i les precipitacions febles sobretot a ponent i Pirineu occidental, i dimarts, dia de la cavalcada, el front ja s'haurà allunyat i tindrem més sol i bona visibilitat, però el vent bufarà amb intensitat de mestral i la temperatura baixarà una mica. Sembla que en dies posteriors ens continuarien afectant cues de fronts poc actius amb poques precipitacions.

Les temperatures màximes d'avui han baixat clarament, amb valors entre els 5 i 11ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els -1 i 2ºC.La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat amb ganes de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   6,4ºC
T. Mínima:    0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   7,4ºC
T. Mínima:  -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    7,9ºC
T. Mínima:     1,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      5,6ºC
T. Mínima:       0,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     11,1ºC
T. Mínima:        0,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       7,4ºC
T. Mínima:        1,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      8,3ºC
T. Mínima:      -1,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:      6,6ºC
T. Mínima:       1,1ºC
Precipitació:     inapreciable
Fenomens observats: pluja feble a la tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada