diumenge, 31 de gener del 2016

Fotografies de la setmana (25 al 31 de gener de 2016)

Dilluns 25 de gener:  la setmana començava amb un dia tranquil i dominat per la boira al matí, mentre que a la tarda es va anar desfent i va sortir el sol. Imatge a primera hora de la tarda on es veia cel clar amb restes de boira:
Dimarts 26 de gener:  dia molt semblant a l'anterior, però la boira va persistir durant la tarda i a estones va ser espessa. Imatge a primera hora de la tarda:
Dimecres 27 de gener:  matí amb boira, a estones espessa, i tarda completament assolellada i amb bona visibilitat. Imatge des del mateix lloc i hora que el dia anterior:
Dijous 28 de gener:  de nou el matí va ser dominat per la boira espessa, mentre que a la tarda van aparèixer alguns núvols prims poc importants degut a l'arribada d'un front fred per ponent:
Divendres 29 de gener:  jornada dominada pels núvols, força abundants però que no van deixar precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda:
Dissabte 30 de gener:  de nou la boira va ser la protagonista durant el matí,mentre que a la tarda va dominar el sol, amb núvols prims i restes de boira. Imatge a Castellfollit de Riubregós a la tarda:
Diumenge 31 de gener:  jornada dominada pels núvols. al matí en forma de boires altes i a la tarda núvols prims i mitjos. Imatge des de Calaf mirant cap al Pirineu a primera hora de la tarda:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada