dissabte, 9 de gener del 2016

Dades 9 de gener de 2016

La jornada ha començat amb cels ben tapats producte del pas d'un front que tant sols ha deixat alguna precipitació feble al Pirineu i al sud del país, molt poca cosa tot plegat. A partir de mig matí els núvols s'han anat trencant i a migdia ja dominava el sol, però a la tarda han aparegut noves bandes de núvols alts i mitjos per ponent que anuncien l'arribada d'un altre front per aquesta nit i demà al matí. Tornarà a ser poc actiu i tant sols deixarà una mica de pluja a ponent i al Pirineu occidental, mentre a la resta tindrem cel tapat sense precipitacions i amb mínimes que tornaran a ser molt altes. Demà es reforçarà el vent de sud-oest que dilluns girarà a mestral de nou, bastant fort, i que ajudarà a esbandir els núvols i baixar més la temperatura. A mig termini no es veuen canvis de temps significatius.

Les màximes d'avui han estat més baixes que ahir i s'han mogut entre els 10 i 16ºC,mentre que les mínimes han anat entre els 5 i 9ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent amb cops moderats de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,6ºC
T. Mínima:    6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  13,5ºC
T. Mínima:    7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,8ºC
T. Mínima:     7,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,6ºC
T. Mínima:       8,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,7ºC
T. Mínima:       7,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      12,8ºC
T. Mínima:        7,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     13,7ºC
T. Mínima:       4,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     12,3ºC
T. Mínima:       8,1ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada